Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، سعدالله نصیری قیداری با ارائه گزارشی از عملکرد معاونت دانشجویی، با تأکید بر ضرورت توجه به امکانات رفاهی مورد نیاز دانشجویان گفت: وظیفه‌ی ما این است که برای دانشجویان فرزندان این کشور که در دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یک دانشگاه تراز اول پذیرفته می‌شوند، امکانات رفاهی لازم را از قبیل خوابگاه، تغذیه، امکانات بهداشتی و ورزشی فراهم کنیم که طی سال تحصیلی گذشته در این راستا گام‌های مؤثری برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور بهبود وضعیت اسکان دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در حدود ۵۰۰ نفر به ظرفیت خوابگاه‌های مجردی و حدود ۳۵ نفر به ظرفیت خوابگاه‌های متأهلی اضافه و مراکز رفاهی مانند بوفه‌ها، چاپ و تکثیر، نانوایی، آرایشگاه و خیاطی و مانند آن در خوابگاه‌های کوی برادران و خواهران و همچنین در پردیس‌های دانشگاه راه‌اندازی شده است.

نصیری خاطرنشان کرد: از آنجا که معاون دانشجویی دانشگاه، در حوزه‌ی ورزش فردی فعال و دارای نشان قهرمانی هستند، برنامه‌های خوبی در حوزه ورزش اجرا شده و امکانات ورزشی دانشگاه به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا کرده است؛ در سال گذشته ۴ هزار و ۳۰ متر مربع به سالن‌های بدن‌سازی، بسکتبال، والیبال، پینگ‌پنگ، کشتی و فوتبال اضافه و زمین چمن مصنوعی خوابگاه خواهران و سالن بدن‌سازی پردیس شهید عباسپور احداث شده است.

افزایش ۳۰۰ درصدی دانشجویان خارجی

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اقدامات دانشگاه در خصوص جذب دانشجویان خارجی گفت: در سال گذشته تعداد دانشجویان خارجی در دانشگاه شهید بهشتی ۳۰۰ درصد افزایش داشته که البته این رقم با وضعیت مطلوب مورد نظر هیأت رئیسه دانشگاه فاصله دارد. هدف ما این است که در فاز اول تعداد دانشجویان خارجی را به ۲ هزار نفر برسانیم که در حال برنامه‌ریزی برای رسیدن به این هدف هستیم.

وی تأکید کرد: دانشگاه شهید بهشتی در یکی از بهترین نقاط تهران قرار دارد و با داشتن امکانات بسیار خوب، فرصت ارزشمندی برای پذیرش دانشجویان خارجی دارد که محقق شدن این امر علاوه بر ارائه خدمات آموزشی و تحصیلی لازم به جوانان علاقمند کشورهای منطقه، در این مسیر اقدامات فرهنگی مثبتی هم می‌تواند انجام شود و از دیگر سو از نظر اقتصاد آموزش عالی هم می‌تواند برای دانشگاه مفید باشد.

بهبود امکانات تغذیه‌ای و درمانی

نصیری درباره اقدامات انجام شده در زمینه‌ی بهبود وضعیت تغذیه‌ی دانشجویان خاطرنشان کرد: در سال گذشته، رستوران مرکزی دانشگاه و پردیس شهید عباسپور به صورت اساسی بازسازی شد، تجهیزات آن‌ها ارتقاء یافت و فضای آن‌ها طی یک فرایند طولانی و زمان‌بر افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: علاوه بر این، دانشگاه با ارائه برخی غذاهای محلی و ملی در سطح کیفی خوب، به تغذیه‌ی دانشجویان تنوع بخشیده و با ارائه کردن غدای «نیم‌پرس» از دورریز و هدر رفت غذا جلوگیری کرده است. تأسیس رستوران مکمل برای عرضه غذای رستوران‌های شناخته شده با قیمت مناسب، اقدام دیگری است که از مهرماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به فعالیت‌ها در حوزه وام دانشجویی تصریح کرد: در سال گذشته حداکثر پوشش برای وام‌های دانشجویی مانند وام‌های تحصیلی، مسکن، ازدواج، ودیعه و شهریه تحصیلی لحاظ شده است.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با برشمردن اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان گفت: فعالیت‌های زیادی برای گسترش فضای درمانگاه دانشگاه، حضور پزشک و دندانپزشک متخصص و غربالگری گسترده برای بیماریابی و درمان سریع و به‌موقع بیماران صورت گرفته است؛ به ویژه برای جلوگیری از گسترش بیماری کووید ۱۹ در سطح خوابگاه‌ها و فضاهای آموزشی از زمان شیوع این بیماری، تلاش‌های ارزشمندی انجام است.

کد خبر 5577033 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش ثبت نام دانشجویان وزارت علوم دانشگاه تهران مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون کارشناسی ارشد شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی آزمون دکتری تخصصی کاردانی فنی حرفه ای دوره های فراگیر ارشد آزمون دانشنامه پزشکی دانشگاه شهید بهشتی دانشجویان خارجی سال گذشته ی دانشجویان خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران/ رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان